Crema aroma

Aroma club

Aroma point

Decaffeinato

Bevanda bianca

The alla menta

The al limone

The alla pesca

Lavazza kao najveći svjetski proizvođač espresso kave, sinonim je za kvalitetu. Lavazza je i dalje u 100% vlasništvu obitelji Lavazza te je time taj obiteljski posao prerastao u 100-godišnju tradiciju.

Kod kuće, na poslu, u velikim kompanijama diljem svijeta, Lavazza je uvijek tu.
Ista tehnologija i isti sistem, zahvaljujući novoj kapsuli, nudi espresso, iste prekrasne kvalitete, te predivnog okusa gdje god bili.

Kava je jako popularna u mnogim zemljama svijeta, kao i u Hrvatskoj. Biljka potječe iz Etiopije a naziv “caffa” napitak je dobio po pokrajini u kojoj su najviše spravljali “čaj” od prženog zrnja. Računa se da u Hrvatskoj više od 50% stanovništva redovito pije kavu, međutim malo je onih koji su upoznati s njezinim ljekovitim svojstvima…

Najnovija istraživanja pokazala su da kava smanjuje rizik od raka usne šupljine i ždrijela. Australski znanstvenici tvrde da kava ima blagotvoran utjecaj na mozak, odnosno poboljšava obrađivanje informacija i opseg slušanja, te primanja poticajnih poruka.
Isti ti naučnici smatraju da kofein potiče bolje raspoloženje i jača sposobnost razmatranja sadržaja poruke, zbog čega se lakše služe porukom.

Doduše, desetogodišnje istraživanje je potvrdilo takva nagađanja. Utvrđeno je kako osobe koje piju tri šalice kave dnevno imaju bolje pamćenje u starijoj životnoj dobi.

Aparat Kelly Cup

kelly_cup

aparate za kavu nudimo na korištenje isključivo pravnim osobama besplatno uz uvjet minimalne mjesečne kupnje od 100 kapsula