Aqua Natura d.o.o. je hrvatsko-britanska joint-venture tvrtka. Osnovana je u ljeto 2009. godine kao zajednički projekt Engleske tvrtke EBAC ltd i tvrtke Aqua Natura d.o.o.

Tvrtka Ebac ltd. je najveći i najinovativniji europski proizvođač aparata za vodu u proteklih 20 godina. Nestle, Coca-Cola i Danone samo su neki od Ebac-ovih ekskluzivnih partnera. Svi Ebac aparati za vodu proIzvedeni su isključivo u Velikoj Britaniji. Aparati Ebac posjeduju sve certifikate o kvaliteti koji trenutno postoje (NSF, CE, ISO itd…).

Jedinstvena i patentirana Direct Dispense, Direct Chill i Water trail tehnologija garantira 100% mikrobiološku sigurnost naših aparata za vodu.

Aqua Natura d.o.o. je prva i jedina tvrtka iz regije, članica EPDWA europskog udruženja distributera aparata-filtera (POU) za vodu i svoj rad obavlja isključivo pod standardima i nadzorom ovog udruženja.

Najsuvremenija tehnologija i vrhunska kvaliteta izrade Ebac aparata za vodu, te izuzetno profesionalna kvaliteta usluge koju Vam omogućava i pruža Aqua Natura, ostvariti će naš i vaš zajednički cilj: Očuvanje okoliša, neograničene količine vode najboljeg okusa i mikrobiološkog sastava uz istovremeno ostvarivanje velike uštede u odnosu na sve dosadašnje poznate načine korištenja vode putem aparata i filtera za vodu.